TESTIMONIALE

Andreea

SUA


* "Inca din copilarie am avut multe blocaje si cumpane si eram sigura ca te vina sunt niste blesteme care erau de mai.multe generati in familia mea.Am apelat la doamna Rodica Gheorghe ptr a face dezlegare de blesteme si farmece si va pot spune azi ca toata familia mea se simte bn iar eu am vazut in sfarsit cum este o viata normala sunt din nou un om pozitiv si optimist . Va multumesc din suflet"

Iuliana

Baia Mare


* "Vraji de dragoste ,blesteme,magie neagra farmece …nu voiam sa accept ca exista oameni care fac aceste lucruri pana cand am realizat ca tot cea ce mi se intampla nu este normal si am decis sa apelez la ajutorul lui Rodica Gheorghe.Mi-a facut deschidere de carti de tarot si am ramas suprinsa de calmul si rabdarea cu care mia citit in carti tata viata si mia explicat in ce consta acest ritual de dezlegare de farmece .Acum vad si eu in sfarsit cum este sa te simti liber ,am recunoscut .Recomand cu toata increderea!"

Carmen

Munchen, GERMANIA


* "Ţin să-mi exprim şi pe această cale mulţumirea enormă pe care o port în suflet pentru doamna Tamaduitoare Rodica Gheorghe, care a reuşit să-mi salveze soţul bolnav grav în urma argintului viu. Nu am cuvinte pentru a exprima tot ceeea ce simt pentru dânsa. Sunt profund recunoscătoare."

Ilie Daniel

Quintana del Monte, Leon


* "Doresc să-i mulţumesc Tamaduitoarei Rodica Gheorghe pentru că m-a ajutat să am din nou spor cu firma mea care se ducea de râpă, din cauza unei amante care mi-a făcut farmece ca să mă distrugă, după ce am părăsit-o. Sunaţi-o, dacă vreţi, cu maximă încredere pe salvarea mea, doamna Rodica Gheorghe!"
Call Now Button