SERVICII

 

Vrajitoria, Magia Alba, Ceremoniile magice, Incantatiile, Lumanarile magice, magia neagra, conjuratiile si invocarile sunt toate aici pentru a te ajuta sa treci usor prin viata


Daca vei crede in puterea magiei si in puterile mele, visul tau se va adeveri. ASA SA FIE !

Toti avem nevoi in viata, iar magia vine in viata noastra pentru a ne ajuta sa reusim. Oricare ar fi dorinta, puterea, banii, faima, razbunarea, dragostra sau ura… Universul poate fi chemat sa se uite spre tine si facut sa ne asculte prin vraji si magie.

CE ESTE MAGIA ALBA SI MAGIA NEAGRA?

 

MAGIA NEAGRA


Acest tip de magie este invocat pentru a ucide, a fura, a ranii, a distruge sau a blestema pe cineva cu ghinion sau in scop personal fara a tine cont de nimic. Insa nu tot ce poarta numele de magie neagra sta sub auspiciile intentiilor rau viitoare. Ea are chiar si foloase benefice cum ar fi distrugerea boliilor.

MAGIA ALBA si MAGIA NEAGRA


Se spune ca MAGIA ALBA si MAGIA NEAGRA se opun una alteia, insa teoriile se inscriu in urmatoarele categorii: Diferenta de forma/formele si componentele MAGIEI NEGRE sunt diferite de cele ale MAGIEI ALBE, din cauza scopirilor diferite sau intereselor celor care fac vraji. Vrajile daunatoare tind sa includa simbolismul unor elemente ascutite, spinoase, acide sau fierbinti, combinate cu obiecte personale ale tintei catre care se indreapta vraja.

Ambele magii sunt forme de vrajitorie dar sunt complet diferite si sunt complet diferite si sunt indeplinite intr-un mod unic chiar daca au efecte aproape asemanatoare, cele doua tipuri de magii sunt caracterizate ca fiind la fel de idealiste si siametral opuse.

In concluzie fiind scris MAGIA NEAGRA se foloseste pentru a face rau persoanelor care le porti invidie, ura sau dusmanie.
Call Now Button